«Σημαίνει πολλά για μένα»: Ο Νίκος Γκέλια από το Μαύρο Ρόδο πήρε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Νίκος Γκέλιας που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» μίλησε με ενθουσιασμό γι’ αυτό και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πήρε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια.

Η ελληνική ταυτότητα που πήτρ μετά από 26 χρόνια

Χαρακτηριστικά είπε: «Άργησα 26 χρόνια να πάρω την ελληνική ταυτότητα. Είναι μία ιστορία που τραβάνε πολλά παιδιά μεταναστών. Είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία με πολλά “περίμενε”, πολλά ραντεβού και πολλή γραφειοκρατία. Ξαφνικά ήρθε ένα χαρτί σπίτι και μου είπαν “έλα, πάρτην”. Είναι περίεργο γιατί είμαι στο μπαλκόνι και καπνίζω και έρχεται ένας κύριος και νόμιζα ήταν κούριερ. Με ρώτησε αν μπορεί να έχει το διαβατήριο. Εν τω μεταξύ, δεν το έβρισκα αλλά είχα το δίπλωμα. Το διαβατήριό μου ήταν αλβανικό».

«Σημαίνει πολλά που την απέκτησα. Γλιτώνω τα γραφειοκρατικά, για τα ταξίδια επίσης. Κατά κύριο λόγο αφορά το παιδί μου, τα διαδικαστικά που αφορά την εφορία και ένα προσωπικό ηθικό που ήθελα πάρα πολύ».

Δείτε το video:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της