Σηκώθηκε και έφυγε: Η αντίδραση του Μιχάλη Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για την Μακρυπούλια

Πριν από λίγο καιρό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ανέλαβε τα καθήκοντα ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τα αρνητικά σχόλια και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ενώ έγινε μπουχός, όταν ρωτήθηκε για τη Ζέτα Μακρυπούλια, δείχνοντας την ενόχλησή του.

Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για την Ζέτα Μακρυπούλια

Χαρακτηριστικά είπε: «Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Μπορεί να είναι ένα νεοσύστατο υπουργείο αλλά μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα το δυναμώνουμε. Έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που είναι πολλές και είναι μπροστά μας.

Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό, κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία».

Όσο για την πρώτη μέρα που ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε πως είδε την ατζέντα του υφυπουργείου Πολιτισμού και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο πρέπει να υλοποιηθούν δράσεις και ενέργειες.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η στροφή αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει και πάρα πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου. Στη μουσική βάζω μια άνω τελεία γιατί με τίποτα δεν μπορεί να με εγκαταλείψει» .

«Έπαθα κάταγμα στο χέρι σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά. Συγγνώμη πρέπει να πάω» ανέφερε ο καλλιτέχνης για την περιπέτεια υγείας του και αποχώρησε, χωρίς να απαντήσει τίποτα για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»