«Σιγά μη φοβηθούμε»: Το σχόλιο της Δανάη Μπάρκα για την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχή μεγάλου ποσοστού των πολιτών από τις χθεσινές εκλογές και η Δανάη Μπάρκα μίλησε για αυτό, ενώ αναφέρθηκε και σε δικούς της ανθρώπους που δεν πήγαν να ψηφίσουν και μετά έκριναν με αυστηρό ύφος τα αποτελέσματα.

Το ξέσπασμα της Δανάη Μπάρκα

«Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, σε σχέση με την αποχή. Ψηφίσαμε όλοι. Δυστυχώς και δεν το λέω με χαρά, πολλοί δικοί μου άνθρωποι δεν ψήφισαν. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Και μάλιστα, αυτό που με σόκαρε ήταν ότι κάποιοι που ήξερα ότι δεν ψηφίζουν ή λείπουν ή πήγαν στην παραλία και μου το είχαν εκμυστηρευτεί ότι δεν θα ψηφίσουν, μετά τα αποτελέσματα έγραψαν και ένα κατεβατό με έντονο ύφος κριτικής. Δεν ψηφίζεις και έχεις λόγο. Άμα δεν ψηφίσεις, δεν έχεις και λόγο μετά. Είναι δυστυχώς γεγονός», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ιστορικό ρεκόρ αποχής. Η Φλώρινα πρώτη και μετά είναι και η Λακωνία μας… Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που το αντιμετωπίζουμε αυτό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το video


Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»