Σφάζονται στα πόδια του: Γυναίκες στο Βόλο μάλωσαν για το ποια θα πρωτομιλήσει στον Κασσελάκη

Σε καφέ στον Βόλο με τον Τάιλερ και τη Φάρλι ο Στέφ. Κασσελάκης – “Καυγάδισαν” γυναίκες για μια αγκαλιά – Selfies, αγκαλιές, φιλιά και ξεματιάσματα… Όλα τα είχε το “μενού” της άφιξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, στον Βόλο

Με μια βόλτα στα καφέ του κέντρου και της παρλίας έκλεισε σήμερα η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο.

Δείτε το βίντεο


Ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του και οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία και την παιδεία.

Selfies, αγκαλιές, φιλιά και ξεματιάσματα… όλα τα είχε το “μενού” της άφιξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, στον Βόλο, όπου θα έκανε ομιλία στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Οπως γράφει το gegonotanews.gr ψηφοφόροι από κάθε γωνιά της Μαγνησίας συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν το νέο πρόεδρο με γυναίκες ψηφοφόρους, να “μαλώνουν” για το ποια θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά . Δίπλα από τις “ανταγωνίστριες” μια τρίτη, τον σταύρωνε για να μην τον ματιάσουν… Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τον σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

«Κάγκελο» ο κόσμος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά είστε σοβαροί τώρα…»

Κι όμως… η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο