«Σέβεται το ψωμί της»: Η δημόσια στήριξη της Φαίη Σκορδά στην Μελέτη μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time σχολίασαν τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στους δημοσιογράφους λίγο μετά την ανακοίνωση για την πρόωρη «αυλαία» του MEGA Καλημέρα. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στήριξε τη συνάδελφό της και της έδωσε εύσημα για τη στάση της, κυρίως για το γεγονός ότι δεν κρύφτηκε μετά το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ που την ήθελε εκτός «αέρα».

«Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό για μένα είναι ένα συν για την Ελεονώρα, το ότι απάντησε μέσα από την εκπομπή της, και μετέφερε αυτά που της είπε ο σταθμός. Θα μπορούσε να έχει γίνει οτιδήποτε άλλο: Να βγάλει παράπονο, να αφήσει μπηχτές, να μην αναφέρει τίποτα και να τα πει μετά σε άλλες εκπομπές ή να πει την άποψή της μέσα από τα social media», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και συμπλήρωσε: «Για μένα επαγγελματίας παρουσιάστρια που σέβεται το ψωμί της και τον σταθμό που εργάζεται είναι αυτό που έκανε η Ελεονώρα. Χωρίς να αφήσει καμία αιχμή, απλώς μετέφερε όλα αυτά που έγιναν».

Η Φαίη Σκορδά για τις διαρροές και την Ελεονώρα Μελέτη

Όσον αφορά την έντονη διάψευση που έστειλε ζωντανά, για ρεπορτάζ του Θοδωρή Ρακιντζή, η Φαίη Σκορδά στάθηκε επίσης υποστηρικτική. «Ήταν απόλυτη και πολύ καλά έκανε. Πάντα μέσα στον χώρο ξέρουμε πώς μπορεί να είναι κάποιος, πέραν της τηλεοπτικής του δημόσιας συμπεριφοράς, απέναντι στους συνεργάτες του και στις άλλες εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Για να καταλήξει σχετικά με αυτό το κομμάτι: «Για την Ελεονώρα ποτέ δεν έχει ακουστεί να έχει μία άλφα συμπεριφορά. Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια όλοι όσοι ήταν στην ομάδα της. Άκουσα ότι εξαφανίστηκε μετά τη συνάντηση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήθελε να δώσει εξηγήσεις αλλά μπορεί να ήθελε τον χρόνο της να επεξεργαστεί τι έχει συμβεί. Ο χρόνος που χρειάζεται ο καθένας, είναι δικό του θέμα».

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε και για το τηλεοπτικό μέλλον της συναδέλφου της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Ελεονώρα, επειδή έχει κάνει τα πάντα στην τηλεόραση, από δελτία ειδήσεων μέχρι ψυχαγωγικές εκπομπές, είναι ένα πολυεργαλείο. Προφανώς αυτό το διάστημα είναι μία περίοδος ανασφάλειας αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κάνει κάτι που της ταιριάζει και της αρέσει».

Κλείνοντας την τοποθέτησή της αναφέρθηκε και σε διαρροές που ήθελαν την ίδια στο επίκεντρο. «Καλώς ή κακώς, όταν γίνονται κάποιες διαρροές, έχουν έναν στόχο. Για να μιλήσω και για μένα, μπορεί να έχει ακουστεί μία αλλαγή ώρας που εγώ δεν ήξερα και στο τέλος ίσχυε. Τα κανάλια αποφασίζουν και ξέρουν καλύτερα. Για μένα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα η Ελεονώρα, γιατί δεν είναι επί προσωπικού, επειδή κάποιος ήθελε να τη θίξει, αλλά επειδή υπάρχουν άλλες ανάγκες», επεσήμανε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.


Related posts

Το on air «ατύχημα» του Γιώργου Τσελίκα & τα γέλια του Οικονόμου – «Πνίγομαι! Ρε αδερφέ φέρε νερό»

Σπάνια κατάθεση της Μπάρμπα: «’Κράτα το παιδί” μου είχε πει η Μαρινέλλα όταν είχα μείνει έγκυος & δεν ήξερα τι να κάνω»

Ηχούν χαρμόσυνες καμπάνες στη Βρετανία: Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Κέιτ – Η ανακοίνωση