Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Μου πήρε αρκετό καιρό να το “ακούσω”, να προσπαθήσω να παρακολουθήσω τόσο καιρό τι λέγεται γιατί είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Αποφάσισα ότι, αν και πιστεύω ότι είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον οποιονδήποτε να πει το οτιδήποτε, γιατί ό,τι και να πούμε μπορεί να παρερμηνευθεί. Τον γνωρίζω τον Αλέξη από το 1997 τον έχω δει σε όλα του, στα πάνω του, στα κάτω του, στις χαρές του. Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής. Μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και να πάρω θέση, και πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών. Και μετά το METOO που σοκαριστήκαμε και λέγαμε ναι, κάτι είχε ακουστεί, υπήρχαν ψίθυροι. Σοκαριστήκαμε με το μέγεθος του πράγματος. Το σοκ το πραγματικό για μένα, όταν μου το είπαν το συζήταγα για 15 λεπτά, δεν το χωράει το κεφάλι μου γι΄ αυτά που τον κατηγορούν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό το πράγμα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί έχει καλή καρδιά. Προσπάθησα συναισθηματικά να κρατήσω μία απόσταση, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσεις απόσταση από τους ανθρώπους «σου». Προσπαθούσα να καταλάβω υπό ποια συνθήκη μπορεί αυτός ο άνθρωπος να γίνει βίαιος στον οποιονδήποτε όχι μόνο σε γυναίκα. Και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό. Ο Αλέξης δεν τσακώνεται καν. Για τον μόνο λόγο που μπορώ να τον κατηγορήσω είναι ότι είναι υπεραναλυτικός και του αρέσει πολύ ο διάλογος σε όλες τις σχέσεις του πάσης φύσεως. Δεν τον έχω δει να ασκεί βία σε οποιασδήποτε μορφή».

Για την δική της γνώμη με την υπόθεση απάντησε: «Δεν ξέρω τι πιστεύω. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω προσβολή από τη μία με αυτό το πράγμα, από την άλλη, θέλω να κρατήσω απόσταση, και να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, και η οποία δεν έχει προλάβει. Νιώθω μια ατμόσφαιρα από παντού η οποία είναι «σαν έχουν χτυπήσει το σφυράκι» και σαν να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα, ως προς την ενοχή του εννοώ. Εάν υπάρχει η περίπτωση να έχει αυτά τα πράγματα ο Αλέξης, εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου, άνθρωπος που έχω στη ζωή μου να το κάνει αυτό».

Για τον αν είχε επικοινωνία μαζί του, ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει και σε αυτές τις φάσεις δεν ξέρω ότι επειδή θα έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα δεν τον ενοχλώ. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω μαζί του δεν θέλω να πιέσω κάτι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε μιλούσαμε περί βίας. Μιλάμε ατέλειωτες ώρες με τον Αλέξη. Είχαμε κάνει μεγάλη συζήτηση για το METOO και μου ακούγεται οξύμωρο όλο αυτό αυτή τη στιγμή. Ο Αλέξης δεν θα μπορούσε ούτε κουνούπι να πειράξει. Εάν υπάρχει αυτή η περίπτωση όλο αυτό να μην στέκει, ας δώσουμε και αυτή την περίπτωση. Είμαι πάντα με το θύμα και αν το έχει κάνει αυτό θα τον “κρεμάσω ανάποδα”».

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»

Δυσάρεστα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα: To πρόβλημα με την υγεία της και η ανάρτησή της στα social media

Αποκαλύπτει ο Πάνος Κοκκινόπουλος: «Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν στα Μαύρα Μεσάνυχτα…»