Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κόνι Μεταξά: «Φοβάμαι πάρα πολύ μη με πάρει πάλι η κάτω βόλτα!»

Η Κόνι Μεταξά μοιράζεται πολλές πτυχές της ζωής της μέσα από τα social media της. Της αρέσει να απαντά με ειλικρίνεια και να μην προσποιείται πως όλα είναι τέλεια όταν δεν είναι, γι’ αυτό και δεν διστάζει να μιλήσει και να δείξει το πραγματικό της σώμα χωρίς ρετούς και φίλτρα και όταν αισθάνεται πως είναι στα καλύτερά της, αλλά και όταν μπορεί να νιώθει ότι έχει πάρει κιλά ή μπορεί να έχει πρηστεί.

Με ειλικρίνεια, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει για να κόψει το τσιγάρο. Έχει αναφέρει και στο παρελθόν πως το έχει σταματήσει για λίγο καιρό, ωστόσο το ξεκίνησε πάλι και φοβάται πως επειδή την περασμένη φορά είχε βάλει κιλά, θα δει το σώμα της να αλλάζει ξανά και όχι με τον τρόπο που θέλει.

Η εξομολόγηση της Κόνι Μεταξά για τον “εθισμό” της

«Έχω έναν φόβο, ότι με την κοπή του τσιγάρου, θα πάρω κιλά. Δε ξέρω. Την περασμένη φορά που το είχα κόψει, είχα πάρει 10 κιλά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Φοβάμαι πάρα πολύ. Βέβαια, την περασμένη φορά, δεν έκανα γυμναστική, ή έκανα; Δε θυμάμαι. Φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι πάρα πολύ τώρα που έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, μη με πάρει πάλι η κάτω βόλτα. Τι θα κάνω; Πως θα γίνει τώρα αυτό, να διατηρηθώ στα κιλά μου;».

Related posts

Όλα ανάποδα στις διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα – Τι συνέβη;

Καθηλώνει η Μαρία Καρυστιανού: «Αν δω κάτι όμορφο, νιώθω άσχημα που μπορώ να το δώ εγώ και όχι η κόρη μου»

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Τούνη: Εξαφανίστηκε από το Instagram, ανησύχησαν οι followers της & ο λόγος θα σε εκπλήξει