Σασμός: Χαμός στο Twitter με τον Αστέρη – «Είσαι η ντροπή των ανδρών»

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο και μια ακόμη πιο συγκλονιστική σκηνή με τον Αστέρη που έφερε πανικό στο twitter.

Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του.

Ακόμη κι όταν ο Νικηφόρος του λέει πως έγινε επειδή ο Στεφανής κακοποιούσε τη Βασιλική, εκείνος παραμένει ακλόνητος. Αυτή η σκηνή που δείχνει στο βάθος πως ο Αστέρης έχει ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, έκανε έξαλλο το twitter και τον «στόλισαν» για τα καλά.

Δες τα tweets

Tι είδαμε απόψε

H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο. Η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ και προσπαθεί να την εμψυχώσει, αφού βλέπει ότι εκείνη αρχίζει να απελπίζεται. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του. Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της