Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται κάτι»

Όπως η ίδια δήλωσε, η Σάσα Σταμάτη δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, καθώς το τηλέφωνο δεν χτυπά με την ίδια να αυτοπροτείνεται.

Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε η Σάσα Σταμάτη, σημειώνοντας ότι δεν της έλεψε φέτος, ενώ σχολίασε ότι δεν έχει προτάσεις και παίρνει η ίδια τηλέφωνα για να αυτοπροταθεί.

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται κάτι», είπε αρχικά στην κάμερα του Open Weekend και συνέχισε:

«Φέτος, έτσι όπως ήταν η τηλεόραση, δεν μου έλειψε. Αναγκάστηκαν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να γίνουν κοινωνικές και καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που κλήθηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα».

Related posts

Έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στην Eυρώπη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκέφτεται να πάει στην Eurovision

Μείνανε άφωνοι στο πλατό της «Ελένης»: Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που ερμήνευσε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος και συγκίνησε

Το άγνωστο περιστατικό με τον Μητροπολίτη: «Μπορεί να είμαι ο Ωνάσης αλλά εσείς είστε Επίσκοπος και οφείλω σεβασμό»