«Σας πήρα χαμπάρι, τι είσαστε ηλίθιοι;»: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος «πάγωσε» Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση και την αλλαγή του κλίματος που επικρατεί ευρύτερα για αυτήν.

Τι συνέβη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδέχθηκε πως «να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Είπα, μάλιστα, να βρω ένα μπλουζάκι όπως ήταν παλιά με το κότερο να λέω πως «είμαι και εγώ στην ΕΡΤ». Εγώ έχω κάνει στην ΕΡΤ μια τεράστια επιτυχία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με τον συγχωρεμένο Μηνά Χατζησάββα, το Νυχτερινό δελτίο».

«Κάναμε… όχι σινεμά, αλλά γκρο πλαν και τρία λεπτά την ημέρα γύρισμα! Μιλάμε για τρέλα, μια σπουδαία δουλειά. Και «που είσαι;» με ρώταγαν, «στην ΕΡΤ» έλεγα. Με έγραφαν δηλαδή σαν να ήμουν σκουπίδι τελείως».

«Τώρα «στην ΕΡΤ είσαι;». Είναι in η ΕΡΤ τώρα! Κατάλαβες; Γι’ αυτό και εσείς που είστε γατόνια φύγατε από το άλλο και ήρθατε εδώ! Σας πήρα χαμπάρι! Είστε γατόνια εσείς, για να μην σας το πω αλλιώς .Το πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς; Πάνω στο timming καθίσατε και γω στο timming πατάω τώρα και πάω προς την επιτυχία γιατί τώρα η ΕΡΤ δουλεύει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Γιαννόπουλος προσφέροντας εύλογα χαμόγελο στο δίδυμο των παρουσιαστών στη δημόσια τηλεόραση.

Δείτε το video

Related posts

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τους Ράδιο Αρβύλα – Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης