Σάλος στο twitter για το παθιασμένο φιλί Τσαγκρίδη & Δανάης: «Γέμισε η Καινούργιου πλαστικές για να της πάρει τον πρώην η Μπάρκα»

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν! Δημοσιεύθηκε φωτογραφία τους όπου φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα σε νυχτερινή τους έξοδο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα ξημερώματα της Κυριακής 25/2.

Στο twitter έκτοτε έχει γίνει χαμός και όλοι σχολιάζουν με τον τρόπο τους την αποκάλυψη αυτή, καθώς στη μέση βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μιλούσε όλο αυτό το διάστημα με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο, πιστεύοντας πως δεν θα μπορούσαν να της κάνουν κάτι τέτοιο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το “καυτό” φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππο Τσαγκρίδη

Πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, λοιπόν, υποστηρίζοντας πως είναι άδικο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θεωρούνταν φίλες, όμως υπάρχουν και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της οικοδέσποινας του Πάμε Δανάη, εξηγώντας πως έχει χωρίσει πολύ καιρό πριν με την Καινούργιου, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουν παρακάτω, μαζί, εφόσον τους κάνει ευτυχισμένους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή αντίδραση, ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εξής φωτογραφία, η οποία γράφει όλο νόημα: «Το μόνο που έμαθα εκείνη τη νύχτα είναι πως θα έπρεπε να είχα μείνει σπίτι».

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη