Σάλος με τραγούδι του Πάνου Βλάχου: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – Έξαλλος ο Γεωργιάδης

Ο Πάνος Βλάχος ξεσήκωσε αντιδράσεις μετά το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής, στο οποίο καταφέρθηκε εναντίον δύο προσώπων.

Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων, “Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”, αλλάζοντας τους στίχους ενός τραγουδιού των Villagers of Ioannina City.

Τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο.

“Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


“Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες” σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τα αιχμηρά σχόλια που κάνει για την επικαιρότητα, μέσα από τους στίχους του. Ο ίδιος συχνά τοποθετείται πολιτικά και κοινωνικά μέσα από τη μουσική του και το ίδιο επέλεξε να κάνει και τώρα.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών