Σάλος με τις δηλώσεις της Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming, αλλά το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη, παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη.

Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο body shaming, στις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και στον έρωτα.

Όσα αποκάλυψε

«Έχω τρέλα με την υγιεινή διατροφή και σώμα. Υπάρχει μόνο κόπος για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Διαφωνώ με το body shaming. Το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο. Δεν μου επιτρέπω να μην γυμναστώ και να περάσω ένα όριο κιλών. Μία φορά πήρα 15 κιλά και πήγα στον διατροφολόγο», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχτηκε απειλές από ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου, μετά από μια αρνητική που είχε γράψει.

«Με πήγαν στα δικαστήρια, γιατί είχα γράψει αρνητική κριτική για ένα εστιατόριο και ζητούσαν εκατομμύρια. Από τότε είπα δεν ξαναγράφω κάτι κακό».

Κλείνοντας, η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε και στην σχέση με τον γιο της, λέγοντας: «Δεν είμαι καταπιεστική ως μαμά, τα βαριέμαι πολύ όλα αυτά. Δεν παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου, με τα social ξέρω τι κάνει. Δεν ξέρω αν θέλω να έχω νύφη».

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της