Σάλος με τις δηλώσεις για άφυλα παιδιά: Το twitter «γλεντάει» την Έλενα Παπαρίζου

Οι αντιδράσεις κατά της Έλενας Παπαρίζου, μετά τις δηλώσεις της για τα άφυλα παιδιά, συνεχίζονται. Το twitter, έχει πάρει φωτιά, καθώς πολλοί χρήστες, έσπευσαν να κάνουν καυστικά σχόλια σε βάρος της τραγουδίστριας.

Έξαλλοι οι χρήστες με την Έλενα Παπαρίζου

Ειδικότερα, οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στους χρήστες του Twitter τις τοποθετήσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου σχετικά με τη σεξουαλικότητα των μικρών παιδιών.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα».

Η φράση αυτή θεωρήθηκε για πολλούς άστοχη, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ δεν έλειψαν και πολύ αιχμηρά σχόλια σε βάρος της τραγουδίστριας για τα όσα υποστήριξε. Το Twitter πήρε «φωτιά» σε βάρος της Έλενας Παπαρίζου όπως θα δείτε και σε κάποια από τα tweets που ακολουθούν.

Δείτε μερικές αντιδράσεις

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της