Σάκης – Μαριαλένα: Έτσι κατέγραψαν οι κάμερες την αγκαλιά τους χωρίς να το καταλάβουν

Μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε και ήρθε να ενισχύσει τα σενάρια που θέλουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχουν έρθει πολύ κοντά έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Αναγνωστόπουλοςτο πρωί της Τρίτης μέσα από το Πρωινό. Η αποκάλυψη αυτή έχει να κάνει με την αγκαλιά των παιδιών που είδαμε μέσα στην πισίνα μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ανέφερε πως όταν οι παίκτες πηγαίνουν στην πισίνα μετά τον αγώνα για να πλυθούν δεν υπάρχουν ποτέ κάμερες, επομένως τα παιδιά δεν γνώριζαν ότι όλο αυτό καταγράφεται.

«Εδώ κανονικά δεν έχουμε κάμερες. Πλενόμαστε. Εκεί είναι η στιγμή που πλενόμαστε. Δεν έρχονται ποτέ κάμερες. Η κάμερα είναι στις τέντες πίσω και έχει ζουμάρει αρκετά» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Θυμίζουμε πως τα δυο παιδιά στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα συγκατοικούσαν ωστόσο τον περασμένο Αύγουστο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Από τη μέρα όμως που ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι όλα άλλαξαν και οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον Σάκη τώρα που άλλαξε ομάδα να δηλώνει ότι έχασε ένα κομμάτι και το γούρι του και τη Μαριαλένα να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει γιατί έχασε το στήριγμά της.

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»