Ρεζίλι διεθνώς: Τουρίστρια κατήγγειλε πως την εξαπάτησαν στην Σαντορίνη και της φέρθηκαν απαίσια

Με την επιγραφή «Να προσέχετε στο λιμάνι της Σαντορίνης» ανήρτησε βίντεο στο TikTok μία τουρίστρια, η οποία καταγγέλλει τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο της ζήτησαν 50 ευρώ για ένα εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα ανήρτησε και δεύτερο βίντεο στο οποίο, όπως καταγγέλλει, τους ζητήθηκε να πληρώσουν 50 ευρώ για το εισιτήριο και διαπραγματεύτηκαν την τιμή, όπως ανέφερε, για να πέσει στα 35. Αυτό της έκανε εντύπωση καθώς, όπως λέει, όσες φορές έπρεπε να πάρει λεωφορείο για τη μεταφορά της σε άλλα νησιά, το ποσό δεν είχε ξεπεράσει τα 2 ευρώ.

Έτσι, ξεκίνησε να ρωτά τους υπόλοιπους επιβάτες πόσο πλήρωσαν. Όπως διαπίστωσε, σε όλους είχαν πει διαφορετική τιμή. Άλλοι πλήρωσαν 2, άλλοι 5 και άλλοι δέκα ευρώ. Η ίδια, το ανέφερε στους υπεύθυνους και ζήτησε τα λεφτά της πίσω. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν η ίδια, όπως περιγράφει είχε ένα κακό προαίσθημα όσον αφορά τις βαλίτσες της, και ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί. Όταν οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι βιντεοσκοπεί, άρχισαν να βγάζουν τις βαλίτσες από το όχημα λέγοντάς της «δεν θα επιβαστείς σε λεωφορείο».

@thisgirlpppaula Never coming back to santorini, sorry 😭 #greece #greecetravel #santorini #santorinigreece ♬ original sound – Paula | not an influencer 🫶

Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου