Ράκος η Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το έμφραγμα

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι εισήχθη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας.

Όσα ανέφερε

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day.

Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!» έγραψε στην ανάρτηση η Δέσποινα Βανδή.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”