Ραγίζει καρδιές ο Σπύρος Φωκάς: «Η κόρη μου μας στέλνει λεφτά για να ζήσουμε αξιοπρεπώς»

Ο Σπύρος Φωκάς, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης καθώς έχει διεφύγει τον κίνδυνο. Μετά από τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, η σύζυγός του περιέγραψε σε μία συνέντευξη, την οικονομική τους κατάσταση, τη βοήθεια που δέχονται από την κόρη τους, αλλά και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Η συγκλονιστική κατάθεση της συζύγου του

Ανάμεσα σε όσα είπε στην Espresso για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, η Λίλιαν Φωκά είπε:

«Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου!».

«Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ίσως γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας μάς δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα» δήλωσε στη συνέχεια, για την περιπέτεια με την υγεία του.

Όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, η ίδια είπε:

«Ήταν περίπου 7 ετών η Κωνσταντίνα, όταν άρχισε μια μέρα να μου ζητάει διάφορα πράγματα που είχαν αρκετά χρήματα. Την κοίταξα, θυμάμαι, βαθιά μέσα στα μάτια και της λέω: “Θα πάμε στο Πεδίον του Αρεως να κάνουμε και μια άλλη δουλειά”. Πηγαίνουμε, καθόμαστε σε ένα παγκάκι, της δίνω ημερολόγια και της λέω: «Πάμε τώρα να δεις πώς δουλεύω τα πρωινά για να μπορείς εσύ να έχεις όσα μου ζητάς». Και αρχίσαμε να πουλάμε μαζί ημερολόγια.

Νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχω δώσει. Η Κωνσταντίνα μεγάλωσε, απέκτησε τρία πτυχία, πήγε και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και με τα λεφτά που βγάζει στέλνει και σε εμένα με τον Σπύρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τις ελεύθερες ώρες της ξέρεις τι κάνει εκεί; Delivery με αυτοκίνητο σε όλα τα σπίτια».

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: “Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, δεν πρόκειται να αλλάξω”

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη να σφάξω ένα γουρούνι, μια κότα»

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα: Η ακατάλληλη περιγραφή που έκανε την Μακρυπούλια να φωνάξει