Ραγίζει καρδιές ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Τραγουδάω με το μικρόφωνο του Παντελή παντού, όπου κι αν πάω»

Για την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τη σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη, μίλησε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος.

Σε συνέντευξη που έδωσε για λογαριασμό του «Καλοκαίρι yes», o Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε και ποια αντικείμενα του λαϊκού καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή το 2016 σε τροχαίο.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά, ρωτήθηκε για την άποψή του αναφορικά με τα μουσικά talent shows και εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε ως διαγωνιζόμενος.

«Είμαι υπέρ αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα και το ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου» είπε.

Για το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον αδερφό του, τόσο για τη φωνή του όσο και την εξωτερική του εμφάνιση, σχολίασε: «Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ,ότι μοιάζω με τον Παντελή., Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου».

«Το πρώτο είναι οι κιθάρες του έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το δεύτερο είναι το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού όπου και αν πάω. Αντλώ δύναμη συνεχώς, συγκινούμαι συνεχώς όταν λέω τα κομμάτια του. Συνεχώς τον σκέφτομαι» αποκάλυψε τέλος, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Δείτε το video


Related posts

«Είμαι γεμάτη θλίψη»: Συγκινεί η Μαριλού Κατσαφάδου για τον χαμό του Πάνου Νάτση

Ψυχοκόρες: «Έχω πεθάνει στο κλάμα» – Σπαραγμός στο X/Twitter με το τέλος των τεσσάρων αδερφών

Βρέθηκε ο Γύπας του καλοκαιριού και “δάσκαλος” του Σπαλιάρα: «Μόνα τους θα με προσεγγίσουν κορίτσια, δεν είμαι τυχαίος»