Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»

«Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια σε ορθή γωνία», επισήμανε η μητέρα του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι.

Για τον γενναίο αγώνα που δίνει ο γιος της Γεράσιμος, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη έναν χρόνο πριν, μίλησε η μητέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, η ίδια τόνισε πως το παιδί της έναν χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία βρίσκεται ακόμη σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται απρόβλεπτη.

«Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη»

«Εδώ και έναν χρόνο ο Γεράσιμος δίνει γενναίο αγώνα για τη ζωή του… Ένα χρόνο μετά έχω τόσα πολλά να πω… δεν ήρθε η ώρα. Από την ημέρα του εγκλήματος αυθόρμητα στην αρχή, με προσπάθεια αργότερα, κρατάω τον θυμό. Γιατί επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί. Πώς να διορθώσω… να γιατρέψω… να σώσω.

Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα είναι όλα κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο από το να είμαι δίπλα του απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Μόνο τα λόγια των γιατρών και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Ψάχνω το βλέμμα, τη φωνή, τη μουσική του και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πέρα από το παιδί μου είναι ποτέ να μην ξανασυμβεί.

Και η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας. Όχι αυτών που έφυγαν, στη θέση όσων έμειναν. Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια σε ορθή γωνία…

Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα. Και η εξέλιξη της κατάστασής του είναι απρόβλεπτη. Ο Γεράσιμος έχει κάνει δύο εγχειρίσεις. Η πρόγνωση είναι φτωχή. Όμως, πέρα από την αγάπη μου, μόνο την ελπίδα και την πίστη έχω να του δώσω. Του έχω εμπιστοσύνη, έχει κερδίσει πολλές μάχες», επισήμανε.

Δείτε το video






Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα