Ραγίζει καρδιές η Άρτεμις Αστεριάδη: «Είπα, πάει το παιδί, το χάσαμε. Εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη η οποία αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το συγκλονιστικό θαύμα που βίωσε

«Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, άρχισαν τα προβλήματα. Στα καλά καθούμενα, έπαθα μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Καθόμουν στον καναπέ και ξαφνικά, με έπιασε αιμορραγία. Έκλαιγα και έλεγα στον άνδρα μου “πάει το παιδί, το χάσαμε“. Μετά λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο» είπε αρχικά.

«Είχα χάσει την πίστη μου, γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα. Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία να κρατά ένα μωρό κι από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω» συμπλήρωσε βουρκωμένη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης της, εξακολουθούσε να έχει προβλήματα. Ωστόσο, ο σύζυγος και ο γιατρός της τη βοήθησαν πάρα πολύ.

«Παρέμεινα στο κρεβάτι ως την τελευταία ημέρα, μέχρι και να γεννήσω. Έκανα ενέσεις ινσουλίνης. Έκλαιγα πολύ, νευρίαζα και μετά, ήμουν χαρούμενη. Μετά απογοητευόμουν, φοβόμουν. Αν δεν είχα τον συγκεκριμένο σύζυγο και τον συγκεκριμένο γιατρό, δεν θα ήμουν μαμά. Έχω χάσει ένα παιδί στο παρελθόν» αποκάλυψε.

Δείτε το video


Related posts

Ζόρια για τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη: «Μεγαλώνω μόνος μου 2 παιδιά, περνάω δύσκολα»

Αννα Φόνσου: «Έντυσα & έβαψα τη νεκρή αδερφή μου, έμεινα 5 μήνες μαζί της στον τάφο μέσα στο νεκροταφείο»

10 λέξεις ήταν αρκετές για την Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»