“Βόμβα” από την Μαρία Σολωμού: Φέτος με έχουν «δείρει» αρκετά, θα περιμένω 2-3 χρόνια να δικαιωθώ

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις με αφορμή τη συμμετοχή της στο Fame Story και αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί τη φετινή χρονιά στα μέσα ενημέρωσης.

Όσα αποκάλυψε

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι ανέφερε αρχικά: «Είναι φοβερό! Αν καθόμουν να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν θα έκανα άλλη δουλειά».

«Νομίζω ότι είμαι ο εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα μου viral πάντα. Και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία γίνεται, με τις δηλώσεις που κάνω τις έντονες, περιμένω να έρθει η επόμενη πενταετία να με δικαιώσει. Και φέτος με έχουν “δείρει” αρκετά, θα περιμένω όμως να δικαιωθώ σε 2-3 χρόνια», πρόσθεσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα reunion των Singles, είπε: «Αν γινόταν, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά».

Τέλος, ανέφερε τι θα έλεγε η ίδια, αν έστελνε γράμμα στον εαυτό της στο πλαίσιο του podcast της. «Εγώ αν έστελνα γράμμα στη Μαρία, θα της ζητούσα να μου πει, πώς γίνεται αυτά που λέω, να τα κάνω κιόλας. Γιατί καλά τα λέω, αλλά γιατί δεν τα κάνω; Πρέπει να στείλω γράμμα στον εαυτό μου. Το podcast είναι η ψυχοθεραπεία μου», είπε κλείνοντας.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”