“Τους καλούμε στην εκπομπή, δεν είμαστε μέσα στο εσώρουχό τους”: Ξέσπασε στον αέρα η Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια που δέχθηκε με την υπόθεση Γεωργούλη

Στις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση Γεωργούλη, αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού λέγοντας ότι στην δική της εκπομπή δεν είναι με τους φίλους τους αλλά με την αλήθεια.

Όσα αποκάλυψε για την υπόθεση Γεωργούλη

Αρχικά ανέφερε για τα σχόλια που δέχθηκε μέσω μηνυμάτων: “Διάβαζα τα σχόλια σας, “τι θα πει κι αυτή που είναι φίλη του;”. Να σας πω τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου περίπου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί, τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Άλλοι καταδικάστηκαν, για κάποιους άλλους εκκρεμεί κλπ. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα. Απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου”.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια: “Στις περιπτώσεις που υπόκεινται σε νομοθετικές διαδικασίες και ανακρίσεις λένε πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τα τελευταία χρόνια το έχουμε λίγο αλλάξει αυτό, δεν λέω ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, καθόλου, όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχτούν αθώοι. Ας το πάμε λοιπόν έτσι. Ότι όλοι είναι ένοχοι, τους ερευνούμε σαν να είναι ένοχοι μέχρι, αν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Να το πάμε λοιπόν έτσι; Να το πάμε έτσι”.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε επίσης: “Εγώ δεν έχω να κάνω την υπεράσπιση κανενός, δεν είμαι υποχρεωμένη, δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Ούτε του Πέτρου Φιλιππίδη ήμουν, που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει. Ούτε του Δημήτρη Λιγνάδη που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει κι αν τον είχα δοξάσει στις εκπομπές.

Κανενός! Στο ίδιο μετερίζι βράζουμε όλοι, τηλεόραση κάνουμε. Έρχονται αυτοί οι άνθρωποι, τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε… Σήμερα εσένα, αύριο εσένα. Σε ένα χρόνο θα ακούμε γι’ άλλους που τους φέραμε πέρυσι… Και πάλι θα ανεβάζετε φωτογραφίες και θα λέτε “κοίτα τα ξεφτιλίκια σου””.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»

Δυσάρεστα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα: To πρόβλημα με την υγεία της και η ανάρτησή της στα social media

Αποκαλύπτει ο Πάνος Κοκκινόπουλος: «Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν στα Μαύρα Μεσάνυχτα…»