“Τότε του είπα ότι είναι υιοθετημένος”: Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου για τον γιο της – Η σπάνια εξομολόγηση

Μια κοινή συνέντευξη έκαναν η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της Μάνος Θεοφίλου, στο περιοδικό Vogue Απριλίου και αναφέρθηκαν για το δέσιμο της σχέσης μητέρας – γιου.

Όσα αποκάλυψαν

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία του γιου της όταν εκείνος ήταν μωρό: «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».

Με τον Μάνο Θεοφίλου να συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια», σχολίασε η Χάρις Αλεξίου.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της