“Θα ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα… “: Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη αναγκάστηκαν να αλλάξουν σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, τις τελευταίες ημέρες τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς κάνουν μια ανακαίνιση στο σπίτι τους, όπως αποκάλυψε η ίδια σε Instagram stories.

Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε χθες μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους και από τα δωμάτια που πρόκειται να ανακαινιστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σπίτι βρίσκεται “υπό κατασκευή”. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως για λίγο καιρό θα μείνουν σε διαφορετικό σπίτι, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Υπό κατασκευή το σπίτι τους

Συγκεκριμένα, η digital creator υποστήριξε πως θα χρειαστεί για ένα διάστημα να μείνει η ίδια και η οικογένειά της σε διαφορετικό σπίτι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το πού. “Και θα ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα..”, είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται