“Πρώτο Πάσχα χωρίς εσένα”: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Νικολαΐδη, θα κάνει φέτος η Δώρα Τσαμπάζη μαζί με τα παιδιά της, καθώς έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, συμπληρώνονται έξι μήνες από τον θάνατό του, και ο πόνος και η θλίψη για την οικογένεια συνεχώς μεγαλώνουν.

Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram καταφέρνει να συγκινήσει τους πάντες με το μήνυμα αγάπης που στέλνει.

Η σπαρακτική ανάρτηση

«Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα. Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου.

Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…»

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!