“Πρέπει να προσέχουν”: Συγκινεί ο Στέλιος Ρόκκος για την περιπέτεια υγείας του

Στην εκπομπή “Ζήσε Αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη, βγήκε ο Στέλιος Ρόκκος και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και πως την έχει διαχειριστεί.

Όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια με την υγεία του

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια και στην Λήμνο κι εδώ. Δεν ένιωσα ποτέ ότι -εκτός από το περιστατικό που το βίωσα κάπως και τρομάζεις και λες τι είναι ξαφνικά- όταν με ανέλαβαν είχε πολύ καλό happy end. Κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις και το προβλέπεις» δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Λέω στους φίλους μου να παρακαλάτε να σας βρουν κάτι γιατί είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί. Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής και έχω βρει το εργαστήρι που ξεσπάω. Παίρνω την μηχανή μου, βάζω το κράνος μου και αμολιέμαι στους δρόμους που και αυτό με βοήθησε πολύ. Το μόνο δύσκολο ήταν το τσιγάρο. Έχω πει σε συνομήλικούς μου να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο», ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Εκ βαθέων εξομολόγηση από τη Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει προδομένη και εξαπατημένη, η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Οι Ελληνίδες που χόρεψαν Ικαριώτικο στο κέντρο του Παρισιού και έγιναν viral

Η μεγάλη Ξένια Καλογεροπούλου εξομολογείται: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»