“Πάμε να φύγουμε, δεν γίνονται αυτά”: Σάλος στο Deal, σε λίγα λεπτά έχασε 120.000 ευρώ

Το Deal είναι ένα τηλεπαιχνίδι που κρατάει ψηλά την αγωνία του κοινού και αγαπάμε πάντα να βλέπουμε τον Χρήστο Φερεντίνο στις οθόνες μας.

Το κορυφαίο Deal

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, του οποίου το τηλεοπτικό μέλλον είναι πλέον γνωστό, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια που κάθισε στην κόκκινη καρέκλα, προκειμένου να διεκδικήσει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ειδικότερα, η Μαρούσα άρχισε το παιχνίδι και δήλωσε πως αν κερδίσει ένα ικανοποιητικό ποσό, θα πραγματοποιήσει τον γάμο και την βάφτιση του παιδιού της, ενώ θα ήθελε ν’ αγοράσει και ένα αμάξι.

Το απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια του Deal
Με το που ξεκίνησε ο πρώτος γύρος όλα κατέρρευσαν, καθώς το πρώτο κουτί που άνοιξε περιείχε τα 40.000 ευρώ και το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως η τύχη δεν την βοήθησε ούτε στη συνέχεια, διότι το δεύτερο κουτί που άνοιξε περιείχε τις 20.000, ενώ το τρίτο τις 60.000.

Τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και το κοινό που παρακολουθούσε έμειναν άφωνοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλα όσα συνέβησαν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά.

Από την πλευρά του, ο τραπεζίτης δεν χρειάστηκε να επέμβει και ήταν ο μόνος που χάρηκε με αυτή την ανατροπή.

Δείτε τη στιγμή

Related posts

Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν από την Πανσέληνο του Ιουνίου

Αστρολογική «έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η εβδομάδα της κρίσης (29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου) – Ποια 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά!

Πλανητικό «σεισμό» αποκάλυπτει για Ιούλιο ο Κώστας Λεφάκης: Ποια 4 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά