“Ο Μπιμπίλας τον έκαψε με αυτά που είπε”: Ο Λιάγκας είπε για τον Φιλιππίδη αυτό που όλοι σκέφτονται

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το γεγονός ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται στη διαμάχη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις καταγγελίες για ασέλγεια και τις δηλώσεις που κάνει για αυτόν κατά καιρούς.

Οι δηλώσεις του Μπιμπίλα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας και κλήθηκε να σχολιάσει τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε ο ηθοποιός κατά την απολογία του.

«Ο κατηγορούμενος έχει εκ του νόμου το δικαίωμα να κάνει την απολογία του όπως αυτός νομίζει για να δικαιολογήσει τον εαυτό του ή όπως του έχουν πει οι συνήγοροι του να κάνει. Επομένως πρέπει να σεβαστούμε αυτό που είπε ο κ. Φιλιππίδης και να αποφασίσει η Δικαιοσύνη εάν συμφωνεί με αυτά που είπε ή αν αποδέχεται αυτά που έχουν πει όλοι οι άλλοι άνθρωποι όταν έκαναν τις μαρτυρικές τους καταθέσεις» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν παρακολούθησα όλη την απολογία. Είδα ένα μεγάλο τμήμα της. Είδα ότι βασίστηκε πάνω σε επιθετικό λόγο και σε μια άποψη ότι υπήρξε μια σκευωρία. Σκευωρία πάντως δεν υπήρξε» σημείωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όσα είπε ο Λιάγκας

«Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν ήμουν 3 μέρες πριν στο σπίτι του, ήμουν 3 μήνες πριν. Δεν παίζει όμως ρόλο, ήμουν στο σπίτι του αφού ήμουν άνθρωπος της οικογένειας, φίλος. Και ένας φίλος πάει σε ένα δικαστήριο και λέει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του και αυτό που πιστεύει ότι είναι η αλήθεια. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που του επιβάλει η συνείδησή του και τι λέει η αλήθεια της ψυχής του και η αλήθεια αυτών που έχει δει τόσα χρόνια» ανέφερε ο ηθοποιός.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Κάπου διαφωνώ με τον Μπιμπίλα. Δέχομαι ότι ήταν φίλοι κολλητοί, πήγαινε στο σπίτι του έτρωγε έπινε κλπ. Από τη στιγμή που αποφασίζει να πάει να μιλήσει εναντίον του -γιατί τον έκαψε με αυτά που είπε γιατί μίλησε εναντίον του και δεν μίλησε εναντίον του σε σχέση με τις τρεις καταγγελίες γιατί δεν τις ήξερε, μίλησε γενικά- άρα προφανώς μετά δεν μπορεί να λέει ότι είναι φίλος. Πώς θα αισθανθεί ο άλλος φίλος, όταν αισθάνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι τον έχει προδώσει;», είπε ο παρουσιαστής του Ant1.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών