“Ο γιατρός δεν μπορεί να με εξετάσει”: Το ατύχημα της Κλέλια Ρένεση στις διακοπές της και η καταγγελία για το ιατρείο

Στη Γαύδο απολαμβάνει τις διακοπές της η Κλέλια Ρένεση, η οποία ωστόσο είχε ένα ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός κάηκε στο πόδι από μαγειρικό λάδι και πήγε στο ιατρείο του νησιού για να της περιποιηθούν το έγκαυμα.

Το ατυχές περιστατικό που της συνέβη

Μετά από 45 περίπου λεπτά αναμονής η Κλέλια Ρένεση, αποκάλυψε έχοντας δίπλα της τον γιατρό, πως δε μπορούν να μπουν στο ιατρείο, καθώς το μοναδικό κλειδί στο νησί το έχει μαζί του το ασθενοφόρο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί.

Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι! Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους» είπε η Κλέλια Ρένεση, ενώ η κόρη της Κοραλία έκανε παρέμβαση στο βίντεο, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να κλείσει την κάμερα.

Related posts

Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη– Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 👇

«Χείμαρρος» η Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου