“Μπορεί να μη θέλει, να το πω;”: Η τυχαία συνάντηση της Σίσσυ Χρηστίδου με την Φαίη Σκορδά και η άγνωστη αποκάλυψη στον αέρα

Για τη συνάντησή της με τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το πρωί της Κυριακής. Η παρουσιάστρια βγήκε το βράδυ του Σαββάτου με τα παιδιά της και όπως αποκάλυψε συνάντησε τυχαία τη Φαίη Σκορδά.

Τι ανέφερε για την συνάντηση τους

«Να πω που βρέθηκα χθες το βράδυ εγώ και η Φαίη; Μπορεί να μη θέλει η Φαίη όμως. Είμασταν πολύ αστείες. Είμαι χθες στην Κηφισιά, είχα τα παιδιά μου, είχα τα ανίψια μου, είχα κι άλλα παιδιά. Ως συνήθως κυκλοφορώ με τέσσερα, πέντε παιδιά. Ξαφνικά βλέπω τη Φαίη με κουκούλα να κυνηγάει κι αυτή άλλα τρία τέσσερα παιδιά. Πάω μπροστά της, δεν με βλέπει.

Κοιτιόμαστε και λέμε «αυτά δικά σου;». Είναι μοτίβο πια στην Κηφισιά. Είναι τα παιδιά και πίσω είναι οι κατακαημένες μάνες με κουκούλες που κυνηγούν τα παιδιά τους. Ο γιος της, ο Γιαννάκης κούκλος, μεγάλωσε. Το προσωπάκι του μου θυμίζει την Φαίη» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”