“Μου λείπει η μανούλα μου, πρώτη χρονιά γιορτάζω”: Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη για την γιορτή της μητέρας

Η φετινή χρονιά, είναι ιδιαίτερη για την Ιωάννα Τούνη, καθώς γιορτάζει για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας από την πλευρά της μαμάς και όχι της κόρης καθώς πριν τέσσερις μήνες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο γιος της, της έχει κλέψει την καρδιά και έτσι σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας, η ίδια έκανε μια ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της στην οποία τη βλέπουμε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η έκπληξη του Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κρατώντας στην αγκαλιά της τον λίγων μηνών γιο της και αναφέρθηκε στην μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Εκτός από αυτό το στόρι όμως, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε και ένα ακόμη βίντεο με την έκπληξη που της επιφύλασσε ο Δημήτρης Αλεξανδρου ο οποίος φρόντισε να φτάσουν στο σπίτι δυο μπουκέτα λουλούδια το ένα από εκείνον και το άλλο από τον γιο τους.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών