“Με σήκωναν όταν έσβηναν τα φώτα”: Η εξομολόγηση της Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ αναφερόμενη στο “GNTM” και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όσα αποκάλυψε

“Δεν άφησα περιθώρια να εννοηθεί ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα. Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας, όχι για να κάνω το “GNTM”, είχα πρόβλημα υγείας το οποίο με ταλαιπωρούσε σε μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα. Όλα είναι καλά, όλα τέλια τώρα. Επέστρεψα στην Πάτρα όχι στην Αθήνα. Πήγα στο σπίτι μου, είπα ότι δεν είμαι καλά στην υγεία μου και ότι δεν θα καταπιεστώ άλλο, η καριέρα είναι καριέρα, μπορεί να κάτσει να περιμένει, θα διαλέξω τον εαυτό μου. Είχα βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή” είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Ήρθε η πρόταση από το “GNTM” και είπα ότι θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Συνέβη αυτό οπότε όσο κάναμε τα γυρίσματα. Κανείς δεν ήξερε ότι δεν ήμουν καλά ακόμα και όταν εγχειρίστηκα δεν ενημέρωσα, συμπεριφερόμουν καλά. Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, πήγα στο γύρισμα και ήμουν τρεις ημέρες εγχειρισμένη. Δεν ήξερα ότι μπορώ να το πω, γενικά έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος, είμαι σταθερή σε αυτό που έχω αποφασίσει να κάνει. Θα μου πεις “θα κάνουμε ένα project από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 20 Δεκέμβρη”. Από εκείνη την ώρα προτεραιότητά μου είναι αυτό, ό,τι και να γίνεται γύρω μου. Οπότε, δεν μπήκα στη διαδικασία να εξηγήσω ότι κάτι μου συμβαίνει. Όταν σβήνουν τα φώτα, δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου, τα οποία με μετέφεραν για να μετακινούμαι. Δεν μπορούσα να περπατήσω, είχα πόνους, πολλά φάρμακα”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τις αυξομειώσεις του βάρους της, οι οποίες σχολιάστηκαν αρκετά: “Οι αυξομειώσεις του βάρους μου έχουν να κάνουν κυρίως με τα ορμονικά. Είχα ένα πρόβλημα το οποίο δεν με βοηθούσε στην υγεία μου, μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οπότε, το αστείο μας στο “GNTM” ήταν δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω. Οι στιλίστες έλεγαν “θα φέρω και small και medium και large. Ό,τι είσαι σήμερα, αυτό θα βάλουμε”. Το διακωμωδούσαμε κιόλας, δεν το κάναμε τραγικό. Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου ήξερε αν είμαι καλά. Δεν το αντιλήφθηκε κανείς, έκανα τη δουλειά μου. Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί, ούτε να εννοηθεί. Ήθελα να έχω μία υγιής εικόνα για την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι είμαι ένα μοντέλο που ήρθε από την Αμερική, δεν με έφεραν για να μου λύσουν τα ψυχολογικά μου, τα προβλήματα του οργανισμού μου. Οπότε έπρεπε αυτό το κομμάτι να κλειστεί. Το ότι δεν το είπα, μου δημιουργεί τώρα πρόβλημα που είμαι καλά. Γιατί τώρα δεν ήμουν όπως ήμουν, είμαι μία άλλη (στα μάτια του κόσμου)”.

Για το πώς διαχειρίστηκε τα σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: “Ακούω σχόλια “Πώς έχει αλλάξει έτσι, έχει αδυνατίσει πάρα πολύ”. Πριν το “GNTM”, αυτή ήταν η εικόνα μου. Είχα πολύ μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος μου. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Δεν τις καταλάβαινα τότε, νόμιζαν ότι είμαι έγκυος κάποια περίοδο, αυτό, να μου ζήσει! Τα διαβάζω τα σχόλια, δεν έχω πρόβλημα. Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου εάν πεις κάτι και παρεξηγηθεί, στο άλλο κομμάτι ο καθένας μπορεί να βγάλει ό,τι συμπέρασμα θέλει. Δεν έδωσα τόση βάση στην αρχή στα σχόλια του κόσμου, πραγματικά είχα άλλα θέματα να διαχειριστώ, δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ. Όντως μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, στεναχώρια, πολλά πράγματα που μπορεί οι άλλοι να μην ξέρουν για σένα, δεν τα ξέρουν. Από την άλλη όμως υπάρχουν θετικά. Έχεις μία δουλειά και η ζωή σου, από εκεί που εσύ γύρισες για να αναρρώσεις, αλλάζει σε ένα βράδυ. Τα βάζεις σε μία ζυγαριά και λες “δεν βαριέσαι; Θα τα ακούσω και λίγο””.

Σε άλλο σημείο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε ότι πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, όταν ήταν δηλαδή ακόμα στη Νέα Υόρκη, την “έπιασαν τα υπαρξιακά της”: “Ήταν ένα τούνελ που μπήκα μόνη μου, με το μυαλό μου μέσα σε αυτό. Ήταν ένα κλικ που έκανε το μυαλό μου, για κάποιον λόγο καταπίεσα τον εαυτό μου και έβλεπα μόνο μαύρο . Με αρρώστησε αυτό, δεν είμαι σίγουρη ότι έχω βγει τελείως στο φως ακόμα. Αλλά, με έχουν βοηθήσει τα πάντα εδώ να διαχειριστώ πάρα πολλά πράγματα, ο χώρος στον οποίο δουλεύω με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, η τηλεόραση. Όταν αναγκάζεσαι να ανοιχτείς, να συζητήσεις, να αλλάξεις παραστάσεις, να συγκεντρωθείς σε κάτι άλλο καινούργιο… Αφήνεις αυτό το κομμάτι και λες ότι “πρέπει να συγκεντρωθώ, κάνω κάτι που δεν ξέρω”. Με το που γύρισα στην Ελλάδα, πήγα σε ψυχολόγο, γιατί ήταν μεγάλο το σοκ”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απασχόλησε ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος που είχε κάνει στο παρελθόν “έσκασε” απότομα στα φώτα της δημοσιότητας: “Με σοκάρει πώς ανακαλύπτουν τα πράγματα. Δεν με έχει ενοχλήσει, όλο αυτό τότε με στεναχώρησε λίγο γιατί είχε να κάνει με έναν άνθρωπο που δεν ήταν του χώρου. Εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα γιατί εγώ και δεν έδωσα αυτήν την πληροφορία πουθενά πρώτον και δεν μπορούσα και να τη μαζέψω, δεν προσπάθησα καθόλου (να το μαζέψω), δεν είδα, δεν άκουσα. Οπότε έλεγαν “δεν το παραδέχεται”, “το κρύβει”, μα δεν μπορώ να το πω! Τι να κάνω; Το ότι το είπα στη Φαίη Σκορδά που πήγα καλεσμένη, ρώτησα τον Γιάννη πρώτα. “Γιάννη, να σου πω κάτι, πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να το πω”. Τότε δεν με βάραινε, απλά δεν ήθελα να λέω και ψέματα και να μην απαντάω. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας”.

Γιατί έφυγε από το “GNTM”; Η ίδια επιλέγει να το αφήσει όλο αυτό πίσω της: “Το αγαπάω πολύ το “GNTM”, δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό, θέλω να υπάρχουν μόνο θετικά. Τώρα, το πώς έφυγα, αν έφυγα… Ας πάει στα κομμάτια, τόσα χρόνια έχουν περάσει, δεν βαριέσαι! Εγώ το ξέχασα”.






Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θέλησε να μοιραστεί πολλά για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι.

“Καλύτερα να μη μιλήσω καθόλου για τη σχέση μου, παρόλο που είναι μία σχέση δοκιμασμένη πια από όλες τις απόψεις. Η ύπαρξη αυτής της σχέσης με έχει αλλάξει πολύ, με επανέφερε στο κέντρο μου. Είχα ξεχάσει λίγο πώς ήμουν πριν μερικά χρόνια, πλέον στο κομμάτι της ζωής μου έχω ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δουλεύω τρεις ημέρες την εβδομάδα, απαγορεύεται να δω άνθρωπο, δουλεύω, είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να πάω σπίτι μου, θέλω να κάνω αυτό. Την άλλη ημέρα μπορεί να έχω μία φωτογράφιση, (με αυτήν τη σχέση) θυμήθηκα ότι μπορεί να είμαι και άνθρωπος ξανά και να μην είμαι στρατιωτάκι. Με έχει βοηθήσει να χαλαρώνω περισσότερο, να κάνω και λίγο χαβαλέ, δεν πειράζει εάν στη φωτογράφιση ή στη δουλειά κάνω και ένα διάλειμμα, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εγώ μπορεί να μετρήσω και τα δευτερόλεπτα σαν να είμαι παραγωγός” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”