“Λύγισε” η Σοφία Βογιατζάκη για τον Κιμούλη: “Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά”

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά της Αθηναΐδας Νέγκα και αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στους φίλους της.

Όσα ανέφερε

“Η μεγάλη μου ευλογία είναι να δουλεύω με Παπαθανασίου – Ρέππα και με τον Γιώργο Κιμούλη. Τον λατρεύω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Τον παρακολουθώ από παιδί κι έχω δει όλες τις παραστάσεις του πάνω από 11 με 12 φορές. Είναι τόσο γοητευτικό το όλο του. Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με τον Κιμούλη να τον βλέπω μικρή, στη εφηβεία ή πιο μετά από τα 30 και να λέω πω Παναγία μου είναι ο άντρας των ονείρων μου. Είναι το όλο του κι είναι ένα μυθικό πλάσμα στο κεφάλι μου. Αισθανόμουν πάντα δέος. Είμαι πολύ ευλογημένη και χαρούμενη, όσο τον γνωρίζω τον αγαπώ και τον εκτιμώ περισσότερο. Λέω δόξα σοι ο Θεός Παναγίτσα μου γιατί το έχω πάθει με γυναίκα συνάδελφο να πέσει στην εκτίμησή μου και της έχω πει” είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

“Έχω φίλους μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού. Η Μαίρη είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά ακόμα κι όταν η ίδια δεν είναι καλά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Το σπουδαιότερο είναι ότι κάνει κι αυτά που δεν μπορεί, βρίσκει τρόπο. Ευγνωμονώ τον Άλκη Κούρκουλο που μου τη γνώρισε πριν από 12-13 χρόνια. Είναι καταπληκτική μαγείρισσα, έχει μαγαζί στην Κυψέλη” πρόσθεσε.


Related posts

«Καταστράφηκα οικονομικά»: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού

Δικαίωση για τη Φανή Χαλκιά και το σύζυγο της: Συνελήφθη 58χρονος για την έκρηξη στο beach bar

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος