“Κρίμα τόσο όμορφο κορίτσι”: Χαμός στο Instagram με τις φωτογραφίες της Ιωάννα Μπέλλα – Τα αρνητικά σχόλια με το Photoshop

Δεκάδες αρνητικά σχόλια, συγκεντρώνει κάτω από τις αναρτήσεις της, η Ιωάννα Μπέλλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοί της σχολιάζουν πως είτε η ίδια έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, είτε επεξεργάζεται σε υπερβολικό βαθμό τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη διαφορά από το πρόσωπο που είχαμε γνωρίσει μέσω του GNTM.

Τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες

Το προφίλ της μετρά 1,6 εκατομμύρια ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της.

Παρά τα σχόλια που αποθεώνουν το μοντέλο που είχαμε γνωρίσει στον δεύτερο κύκλο του GNTM, παραμένει μία μεγάλη μερίδα των χρηστών, που την επικρίνουν για την “παραμόρφωσή” της.

“Γιατί βρε κορίτσι μου όμορφο;”, “Κρίμα, ήταν πολύ όμορφη πριν”, “Αυτοπεποίθηση σου λείπει όχι ομορφιά”, “Ούτε οι Καρντάσιαν τόση πλαστικούρα, κρίμα” είναι μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί.

Related posts

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Έδωσα υπόσχεση στα παιδιά μου να νικήσω το θηρίο, είναι η δύναμη μου»