“Καρφιά” Κούγια για την πρώην σύζυγο του: «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά»

Ο Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό με αφορμή τις εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον καρκίνο, αλλά και στη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Όσα αποκάλυψε

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονεθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

Όσον αφορά στη νέα σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε: «Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια.

Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση».

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της