“Καρφιά” από τον Γιώργο Πολυχρονίου: “Η Μενεγάκη δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό, δεν έκανε τυχαίες παρέες”

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου και σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά αναφέρθηκε στη Ελένη Μενεγάκη με την οποία είχε συνεργαστεί στον “Τροχό της Τύχης”. “Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ελένη Μενεγάκη. Τι να σου πω… Μια χαρά είναι. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Βελτιωνόταν συνέχεια χρόνο με τον χρόνο. Οι παρέες που έκανε, δεν ήταν τυχαίες, ήταν επιλεγμένες. Έγινε καθηγήτρια η Μενεγάκη από μαθήτρια. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου”, τόνισε ο Γιώργος Πολυχρονίου και πρόσθεσε:

“Ο Γιώργος Λιάγκας πάει καλά μόνος του. Ενώ με τη σύζυγο αλλά και πριν που ήταν μόνος του, ήταν Λεβαδειακός, τώρα είναι Α’ Εθνική. Η Κατερίνα Καινούργιου για να είναι τόσα χρόνια εκεί πάει να πει ότι μετράει. Τον Νίκο Μουτσινά δεν τον έχω δει ποτέ μου, τον είχα δει μόνο παλιά σε ένα πρωινό μαζί με τον Αρναούτογλου, πολύ κακό ντουέτο. Ο Κανάκης μου αρέσει…. Τον Μάρκο Σεφερλή τον συμπαθώ πολύ, τίποτα άλλο”.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου σχολίασε και τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη: “Εκτιμώ πολύ τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη Δέσποινα. Στεναχωρήθηκα που χώρισαν, έχουν και δυο παιδιά. Ναι μεν συμβαίνουν αυτά, αλλά γιατί να συμβαίνουν 9 στις 10 φορές και όχι μια στις 10;”.

Δείτε το video

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά