“Ήρθε μια μέρα και μου είπε…”: Η αποκάλυψη της Έλενα Τοπαλίδου για την απόφαση να παντρευτούν με τον Νίκο Κουρή

Καλεσμένη στην εκπομπή “The Break” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου η Έλενα Τοπαλίδου. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε στη Βάσω Λασκαράκη για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Να σημειώσουμε, πως ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου

«Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα, κάποια από αυτά δεν είχες επιτρέψει στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν.

Με το νυφικό ασχολήθηκε μόνος του και αλήθεια δεν μου το έδειξε. Μετά το είδα. Έκανα μόνη μου τα δικαιολογητικά για τον γάμο, ήταν η πιο αστεία μέρα της ζωής μου. Είχε πει ότι θα το κάνει εκείνος και ήθελα να το κάνω εγώ ως δώρο γενεθλίων. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Μου φαίνεται κοσμογονικό να πρέπει να βρω τόσα χαρτιά. Τα μάζεψα όλα, χωρίς να το περιμένω», αποκάλυψε η Έλενα Τοπαλίδου.

«Ο γιος μας, Πέτρος, συγκινήθηκε πάρα πολύ. Του είπαμε θα με συνοδεύσει αυτός γιατί έχασα τον μπαμπά μου πέρυσι. Ο θάνατος του πατέρα μου με έκανε να κοιτάξω και να αναθεωρήσω για πολλά», πρόσθεσε ακόμη Έλενα Τοπαλίδου.

Δείτε το βίντεο






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”