“Είναι ντροπιαστικό να ρωτούν τον πατέρα μου”: Σπάει την σιωπή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της

Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για την επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή, για την οποία πολλά έχουν γραφτεί μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Όσα αποκάλυψε

Όπως μοιράστηκε, το γεγονός ότι απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της είναι κάτι που τη φέρνει σε άβολη θέση: “Γενικά είμαι εξωστρεφής, είμαι πάντα συνεσταλμένη και μου αρέσει, δεν είναι κάτι το οποίο αναζητώ να απαλλαγώ από αυτό, μου αρέσει. Έχω εξωστρέφεια και στη ζωή μου, όλη μέρα όχι, δεν αντέχω! Το γεγονός ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα φώτα είναι κάτι που με κλείνει, είναι κάτι το οποίο θέλω να το ξεπεράσω γιατί δεν έχει να κάνει με κάποια δική μου συστολή. Οι δημοσιογράφοι πάντα με αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Όμως, δεν έχω καταφέρει σαν άνθρωπος εμένα να μην με αγχώνει όταν μαθαίνονται πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Όταν διαβάζω την είδηση, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, το κλείνω , δεν θέλω να ξέρω καν τι λέγεται για μένα. Με κάνει να αργώ να εμφανιστώ, δεν εννοώ να εμφανιστώ στην τηλεόραση και να δώσω συνέντευξη. Αργώ να εμφανιστώ σαν άνθρωπος, κλείνομαι, μαζεύομαι, δεν θέλω να απασχολώ , θέλω να περνάω από τον χώρο απαρατήρητη. Πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα μου, με έχει φοβίσει για κάποιον λόγο η έκθεση, χωρίς πραγματικό λόγο. Αν ο Τύπος μου είχε φερθεί άσχημα, θα είχα έναν λόγο. Είναι κάτι δικό μου, είναι κάτι που παλεύω να το βρω”.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν δίστασε να αναφερθεί στις ερωτήσεις που δέχεται ο πατέρας της, ο Γιάννης Ζουγανέλης, για εκείνη: “Έχει παραγίνει κιόλας. Θέλω να πω, έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο να ερμηνεύονται από τον οποιονδήποτε τα πάντα. Ε, δεν μπορεί τώρα να προσέχω 24 ώρες το 24ωρο, μήπως τα μάτια μου δείξουν κάτι και κάποιος το παρερμηνεύσει. Ο καθένας σε βλέπει και λέει “Α, μαύρα φοράει η Ελεωνόρα, θα είναι στεναχωρημένη”. Δεν γινόταν πάντα σε αυτόν τον βαθμό. Καλά, έχουμε και αυτό με τον μπαμπά. Να η διαφωνία μου, μιλάει, δεν μπορώ να τον φιμώσω. Από την άλλη μπορώ να δεχτώ ότι ο πατέρας μου έχει πει κάποια πράγματα στη διάρκεια του χρόνου, που τα είπε αυθόρμητα γιατί είναι αυθόρμητος και έχουν πάρει πολύ μεγάλη έκταση.
Αλλά, κάνει ένας άνθρωπος ένα ατόπημα, δεν το συνεχίζουμε για πάντα. Δεν μπορεί να φτάνουμε στο 2023, που παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών και λέμε “σεβασμός”, να τρέχουν ρεπόρτερ πίσω από τον πατέρα μου και να λένε “Απομακρυνθήκατε από το να γίνετε παππούς;”. Είναι λίγο ντροπιαστικό για μια γυναίκα, δεν γίνεται να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο, το αν θα κάνεις παιδί ή όχι είναι πολύ προσωπικό που δεν αφορά και κανένα, σίγουρα όχι τον πατέρα μου. Θα προτιμούσα να είχαν ρωτήσει εμένα. Απάντησε ο μπαμπάς μου πρώτη φορά, αλλά πόσο πια, φτάνει. Ο μπαμπάς μου έχει μία άγνοια κινδύνου στα media”.

Όσον αφορά τον χωρισμό της και τις προσωπικές της επιλογές μετά από αυτόν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλησε να ξεκαθαρίσει: “Δεν έχω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πρέπει κάθε φορά να ανακοινώνω την κάθε μου επιλογή, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη. Μπορώ να το κάνω και το κάνω αυτό έμμεσα με τη δουλειά μου. Βγάζω ένα τραγούδι και έχεις δικαίωμα να το αγαπήσεις ή να μην το αγαπήσεις. Είμαι εκεί, τώρα, για τις προσωπικές μου επιλογές δεν θέλω να βγω και να πω “Αυτό συμβαίνει” γιατί μπορεί μία άλλη στιγμή να μη θέλω να βγω και να πω για κάτι άλλο”.

Και πρόσθεσε: “Έχω αποφασίσει να κρατήσω μία στάση, δεν νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα και δεν θεωρώ ότι κάτω από τη ζωή μου υπάρχει κάποιο μυστικό. Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν σε όλους, τα ίδια συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός, για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Περνάς μία αλλαγή, σίγουρα περνάς κάτι εσωτερικό, αμφισβητείς, νιώθεις ότι έκανες κάτι που δεν πήγε. Φτάνεις στο σημείο να πας παρακάτω, αυτό είναι το όμορφο της ζωής. Μέσα από όλες τις αναποδιές, βρίσκουμε τη δύναμη να πάμε παρακάτω. Αυτό συμβαίνει και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω τα μυστικά του κράτους, όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο. Έχω μάθει να μη μου φαίνεται περίεργο το ότι απασχολώ με την προσωπική μου ζωή”.

Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα