“Δεν τσίριξα όταν πέθανε για να μην τρομάξω τα παιδιά”: Η ιστορία της Κωνσταντίνας συγκίνησε τους κριτές του Master Chef

 Η Κωνσταντίνα εξομολογήθηκε πως έχασε τον άντρα της και συγκίνησε τους κριτές και όλους τους τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής.

Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τους κριτές

H διαγωνιζόμενη μιλώντας για το πώς βρέθηκε στο MasterChef εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ένα πρωινό κι ενώ είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι ο σύζυγός της δεν ξύπνησε ποτέ.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς:

«Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό.»

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών