“Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα”: Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε όσα σκεφτόμαστε τις τελευταίες ημέρες για τον Πνευματικό

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε με έντονο ύφος τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, που προκάλεσαν αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες.

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια ξεσπώντας είπε: “Για προσωπικούς λόγους μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό, αφορά όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται. Είναι σε κάθε σπίτι, είναι σε κάθε οικογένεια και είναι και στην ανθρώπινη φύση. Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση”.

“Θεωρώ ότι σε κάποια τέτοια πράγματα τόσο ακραία, που ξεγλιστράνε μέσα από το στόμα κάποιων ανθρώπων. Δεν τον ξέρω προσωπικά εγώ, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι παρερμηνεύτηκε, στην τελική αν κάτι άλλο εννοούσε, γιατί δεν μας λέει τι εννοούσε;”, αναρωτήθηκε θυμωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος σχολίασε σε αυστηρό τόνο: “Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου, που ξέρεις ότι χάνεις, το ξέρεις ότι φεύγει από τα χέρια σου, έχει σημασία. Σου δίνει η ιατρική και η επιστήμη άλλη μία μέρα. Αυτή η κάθε μέρα αξιολογείται αυτή τη στιγμή σε χρήματα, τα οποία δουλεύοντας όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος, με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μία μέρα”.

Δείτε το video

Related posts

Ζόρια για τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη: «Μεγαλώνω μόνος μου 2 παιδιά, περνάω δύσκολα»

Αννα Φόνσου: «Έντυσα & έβαψα τη νεκρή αδερφή μου, έμεινα 5 μήνες μαζί της στον τάφο μέσα στο νεκροταφείο»

10 λέξεις ήταν αρκετές για την Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»