“Χρόνια πολλά Katken”: Η γενέθλια ευχή στον αέρα του Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου

Στην σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στην Κατερίνα Καινούργιου, για τα γενέθλια της.

Δείτε το video

Οι ευχές του Νίκου Οικονομόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου

Τα γενέθλια της έχει σήμερα 1/5 η Κατερίνα Καινούργιου και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές από τους συνεργάτες της, τόσο πίσω από τις κάμερες όσο και όταν βγήκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το οποίο ήταν όλο στολισμένος με ροζ μπαλόνια και λουλούδια.

Από τον “αέρα” έκαναν “παρέλαση” πολλοί φίλοι της και πρώην συνάδελφη της για να της ευχηθούν, ανάμεσα του και η νονά της την οποία αγαπάει πάρα πολύ και όπως είπε της έχει μοιάζει – δείτε βίντεο.

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ακόμη μια έκπληξη από τους συνεργάτες της όταν βγήκε στον αέρα μια τεράστια ροζ τούρτα με πολλούς ορόφους και μια φωτογραφία της. Τότε ήταν που όλοι σηκώθηκαν για να την φιλήσουν.

Η Κατερίνα εδώ και πολλούς μήνες έλεγε πως στα γενέθλια της θα ήθελε να της τραγουδήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος γιατί της αρέσει πολύ. Δυστυχώς όμως ο τραγουδιστής λείπε στην Αμερική για συναυλίες του. Παρόλα αυτά της είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με ευχές.

«Κατερινάκι χρόνια πολλά! Σου εύχομαι ότι καλύτερο, στη ζωή σου, στην καριέρα σου και σε ότι έσυ αγαπάς! Τα καλύτερα έρχονται. Φιλιά από εμένα και από Νέα Υόρκη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της