«Πuρά» από Κυριάκο Βελόπουλο: «Έχουν δικαίωμα να ομιλούν ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά, αλλά όχι οι μητροπολίτες»

Τα δικά του «πυρά» έριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή τα νομοσχέδια τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας με έντονο ύφος πως ο Λιάγκας, η Σκορδά και η Καινούργιου έχουν δικαίωμα να ομιλούν, αλλά όχι οι μητροπολίτες.

Όσα ανέφερε

«Σε αυτήν τη χώρα έχει δικαίωμα να μιλάει ο Βαλλιανάτος, ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά – τυχαία τα ονόματα- αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι μητροπολίτες που είναι οι ιεράρχες αυτού του τόπου. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι άθρησκοι, όλοι οι Άθεοι βάλουν εναντίον της ορθοδοξίας και μόλις λες κάτι, σου ορμάνε όλοι μαζί για να σε κατασπαράξουν. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι εκνευρισμένος παιδιά» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την μετάδοση του βίντεο. «Επειδή τον βλέπουμε, φοράει κόκκινα κι αισθανόμαστε ταύροι, παρότι λένε ότι οι ταύροι έχουν αχρωματοψία, και πρέπει να επιτεθούμε στο υαλοπωλείο του κ. Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος βούτυρο στο ψωμί του γιατί βλέπε ότι δημοσκοπικά εκτινάσσεται. Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο

Related posts

«Κόκκαλο» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τι είναι αυτό που βλέπω…»

Αποκαλυπτικός Ρακιντζής: «Είχα δικό μου ελικόπτερο – Το πάρκαρα μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος…»

«Άλαλοι» στο πλατό με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτά τα έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη…»