«Ψεύτη! Τιποτένιε!»: Ήρθαν τα πάνω κάτω μεταξύ Τάκη και Ηλία, είχαν μεγάλο καβγά στο Survivor – Τα έχασε ο Λιανός

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ένας νέος καβγάς δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο, όταν ο τελευταίος άκουσε τον Καραγκούνια να τον βρίζει, με αυτόν να του απαντά ότι δεν απευθυνόταν σε αυτόν.

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία στο αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor all star.

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και οικογένειες, ενώ από την πλευρά του ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης και τιποτένιος.

Αρχικά, η όλη ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα, ωστόσο ο δεύτερος αρνήθηκε ότι το είπε για εκείνον.

Ο διάλογος τους

Ηλίας: Τι είπες; Πώς με είπες;

Τάκης: Εσένα είπα; Τη Μαριαλένα είπα.

«Πάρτε τον μακριά μου. Μη με ξαναπλησιάσει. Σας παρακαλώ πολύ» είπε ο Τάκης.

«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε, κάτσε, με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ@σου, μου λέει και κάνει κ@λοδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε, δεν γίνεται να το κάνει αυτό το πράγμα, όμως, συνεχώς» απάντησε ο Ηλίας.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε, ρε ψεύτη, σου έβρισα το σπίτι και τη μάνα; Μιλήστε, παιδιά! Πότε το έκανα αυτό, ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα, παλιοψεύτη; Τιποτένιε, παλιοψεύτη! Ρε, δεν ντρέπεστε λιγάκι» είπε νευριασμένος ο Τάκης.

«Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα θα γίνει χαμός» φώναξε ο Ηλίας.

Δείτε το video

Related posts

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μάρκος Σεφερλής: «Θα τους πάω δικαστικά, είναι φασίστες, ρατσιστές και μίζεροι»

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»