«Προσευχόμαστε όλοι για τον Γεράσιμο»: Ξέσπασαν σε δάκρυα ο πατέρας και η γιαγιά του με αφορμή την αφιέρωση της θείας του

Μια συγκλονιστική μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια και οι συγγενείς δίνουν στο πλάι του έναν καθημερινό αγώνα προκειμένου να δουν το παιδί τους ξανά καλά.

«Λύγισε» η θεία του 21χρονου Γεράσιμου – Ιάσονα

Σύμφωνα με τοπικό μέσο του Βόλου, συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο Συνεδριακό κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, στην οποία ήταν καλεσμένοι και ομιλητές μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και οι Υφυπουργοί Ζ. Μακρή και Χ. Τριαντόπουλος.

Στο τέλος της ημερίδας, βραβεύτηκαν πέντε γυναίκες, οι οποίες άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο επιχειρείν της Μαγνησίας. Ανάμεσά τους και η εκπρόσωπος της οικογενειακής εταιρίας εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών “Γεωργιάδης ΑΕ” Όλγα Γεωργιάδη, η οποία στη διάρκεια της ομιλίας της, αφιέρωσε το βραβείο που έλαβε στον ανιψιό της Γεράσιμο – Ιάσονα. Ο 21χρονος συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος σε κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη, χωρίς ακόμα να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Παρών διακριτικά ήταν και ο πατέρας του Βολιώτη φοιτητή, αλλά και η γιαγιά του. Και οι δύο ξέσπασαν σε κλάματα κατά τη διάρκεια της αφιέρωσης από την Όλγα Γεωργιάδη, ενώ οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα (περίπου 200 άτομα) σηκώθηκαν όρθια και χειροκρότησαν θερμά.

Συγκινημένος και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, που έχει κάνει έρευνα για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, τόνισε ότι “προσευχόμαστε όλοι καθημερινά για τον Γεράσιμο Ιάσονα και σύντομα θα πάρει κι αυτός το βραβείο της ζωής για τη γενναία μάχη που δίνει”.

Όσα είπε η μάνα του μοναδικού ανθρώπου που επέζησε από το πρώτο βαγόνι και που δίνει μάχη για τη ζωή του: «Ο Γεράσιμος, ένα χρόνο μετά είναι ακόμα σε κώμα. Έχει κάνει δύο εγχειρήσεις. Η πρόγνωση είναι φτωχή. Όμως πέρα από την αγάπη μου, μόνο την ελπίδα και την πίστη έχω να του δώσω. Του έχω εμπιστοσύνη, έχει κερδίσει πολλές μάχες».

Related posts

«Κόλαφος» ο Νίκος Μωραΐτης για το Ισραήλ στην Eurovision: «Θα έβγαιναν πρώτοι αυτοί που σφάζουν παιδιά, αν δεν υπήρχαν οι επιτροπές»

Τα «έχωσε» σε ΕΡΤ η Εύη Δρούτσα: «Μήπως να αποκλείσουμε εκείνους από την Eurovision;»

Απολαυστική Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με έπιασαν οι πόνοι της γέννας σε μαγαζί με παπλώματα και συνέχισα να ψωνίζω»