Πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών για Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»

Έλλη Κανελλοπούλου: Η Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, μίλησε ζωντανά μέσω τηλεφώνου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Τις προηγούμενες μέρες, σάλος είχε προκληθεί με την αυτοαποκαλούμενη πρόεδρο εκδιδομένων γυναικών που έβγαινε και έκανε δηλώσεις για την υπόθεση στον Κολωνό και τον βιαστή Ηλία Μίχο.

Έλλη Κανελλοπούλου: Μιλά ζωντανά στην εκπομπή του Λιάγκα

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τον 53χρονο από τον Κολωνό. Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, όμως, κατάφερε να τον κάνει να χάσει το χρώμα του για μερικά δευτερόλεπτα…

«Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε η Έλλη Κανελλοπούλου και ο ελαφρώς σοκαρισμένος Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…»

«Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα», απάντησε εκείνη.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα»!

«Ψυχρολουσία Γιώργο ε;», σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Δεν ανησυχώ για κάτι Άριά μου, πίστεψέ με».

Related posts

Αναστάτωση σε όλη την Λαμία: Το περίεργο συμβάν που ανησύχησε τους κατοίκους το πρωί του Σαββάτου

Το παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα: “Γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια, είχα την κόρη μου”

Το on air «ατύχημα» του Γιώργου Τσελίκα & τα γέλια του Οικονόμου – «Πνίγομαι! Ρε αδερφέ φέρε νερό»