«Ποταμός» ο Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξη Γεωργούλη: Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βαλαβανίδης και μίλησε για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους Αλέξη Γεωργούλη, Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη, προκαλούν συζητήσεις.

Όσα αποκάλυψε

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει όμως έναν χαρακτήρα που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός, υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίο δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή.

Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο (σ.σ. Φιλιππίδη) θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή».

Για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Όταν ρωτήθηκε για τον αν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω».

Δείτε το video

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη