Πληγωμένη η Εύη Βατίδου μετά το «άδειασμα» του Αλέξη Κούγια: «Το ξεκαθάρισε! Προχωράμε τώρα…» (video)

Την Εύη Βατίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου», σε βραδινή της έξοδο, όπου παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις.

Ο δημοσιογράφος του καναλιού που βρισκόταν τη ρώτησε για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια για επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια αλλά και την απάντηση που έλαβε δημόσια από τον ίδιο, ότι είναι σε σχέση.

Η νέα δήλωση της Εύης Βατίδου για την επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους, τόνισε: «Νομίζω το ξεκαθάρισε! Προχωράμε τώρα…» ενώ στη συνέχεια απάντησε για την πιθανότητα να βρεθεί σε κάποιο reality show, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, διότι φοβάται πως μπορεί να χαθεί η σοβαρότητα και ο σεβασμός.

Στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε με τη σειρά της η Εύη Βατίδου, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πως βρίσκεται σε σχέση.

Η Εύη Βατίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης (30/11), τοποθετήθηκε εκ νέου για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως οποιοδήποτε θέμα θα το λύσουν μεταξύ τους και όχι δημόσια.

«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Κούγια αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας και πάντα η Εύη Βατίδου και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Δεν ξέρω γιατί μου λέτε όσα είπε ο κύριος Κούγιας, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του, τα λύνει στο τηλέφωνο όχι δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

«Άκουσα αυτά που είπε ο Αλέξης για τη σύντροφό του, ότι είναι υψηλού επιπέδου, αλλά νόμιζα ότι έλεγε εμένα υψηλότατη. Δεν έχω καταλάβει. Εμείς θέλουμε να είναι ευτυχισμένος, δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλο αυτό. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το video






Related posts

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα