«Πίστευα ότι είμαι γοργόνα…» – Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου για τη διαφορετικότητα

Για την προσωπική του ζωή και τις προτιμήσεις του, μίλησε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11. Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega Milky Way,προχώρησε σε μία βαθιά εξομολόγηση.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου στην εκπομπή “Έλένη”

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό να κάνεις λάθη. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί. Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω. Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, ήμουν 4 ετών. Αυτό είναι περίεργο για έναν γονέα» πρόσθεσε.

«Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και με το που βρέξω τα πόδια μου θα βγάλω ουρά», συμπληρώνει.

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»