Πήρε θέση ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Καινούργιου: «Ήταν 18 χρονών, ήθελε πολλή δουλειά για το ενημερωτικό»

Τη γνώμη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τον αν η Κατερίνα Καινούργιου θα μπορούσε να υπηρετήσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, είχε ζητήσει ο πατέρας της και όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν ήταν τότε η πιο ενθαρρυντική.

Η KatKen, στον «αέρα» της εκπομπής της, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, τη γνωριμία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όταν ήταν 18 χρονών και ξεκινούσε την πορεία της στη δημοσιογραφία.

Τότε, οι δυο τους είχαν κάνει μια συζήτηση κι εκείνος είχε μεταφέρει στον φίλο του πατέρα της, ότι «δεν κάνει για τη δημοσιογραφία», όπως είπε η ίδια.

Όσα ανέφερε

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, από τον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου, ξεκαθάρισε ότι δεν μίλησε ποτέ με αυτόν τον τρόπο, αλλά ότι τότε είχε πει ότι χρειάζεται πολλή δουλεια.

«Είχε γίνει πριν από πολλά πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτήν την Καινούργιου. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν φίλος ενός δικού μου φίλου ο πατέρας της και είχε έρθει για να μπει στο ειδησειογραφικό. Εγώ είχα πει για το ενημερωτικό ότι θέλει δουλειά», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

«Ήταν μια φιλική, συμβουλευτική κουβέντα, μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήθελε πολλή δουλειά, ήταν 18 χρονών, το είχε πει και η ίδια. Δεν είχα πει ότι δεν κάνει, δεν μιλάω έτσι εγώ, δεν ξέρω τι της μετέφεραν», συνέχισε.

«Με είχε βρει στο OPEN σε μια εκδήλωση που κάναμε και με πλησίασε τότε και μου το είχε θυμίσει. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το θυμήθηκε τώρα και τι νόημα είχε αυτο. Της είχα πει τότε να μην πιστεύει όποιον της λέει κάτι», κατέληξε.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών